ici logo dodatak (2)

ABC


Ponuda proizvoda

   
   

ABC je pionir u snabdevanju kompresora za industriju pića, punionice i proizvođače duvaljki. Kompresori visokog pritiska za PET ambalažu i obnavljanje CO2 već duže vremena su glavni fokus proizvodnje ABC kompresora.
Od 1980-ih isporučeno je preko 2.500 kompresorskih jedinica u 110 zemalja.

Od ranih 1970-ih godina, ABC proizvodi širok spektar CO2 kompresora za pivare ali i brojne druge proizvođače gasa. U tom smislu, ABC kompresori su prilagođeni u skladu sa projektnim zahtevima. Nudimo kompletne kompresorske jedinice ali i samo kompresore za inženjerske kompanije, koje će ga uklopiti u projektovani sistem.

Nudimo gasne kompresore koji pokrivaju sve faze tretmana naftnih gasova: istraživanja (uzvodno), transport (srednji tok), preradu (nizvodno) i tretman gasova za petrohemijsku industriju i rafinerije nafte i gasa.ABC je isporučio preko 1.000 malih i srednjih kompresorskih kompleta širom sveta, radeći blisko sa poznatim inženjerskim kompanijama, kao i EPC i krajnjim korisnicima

Kompresori za transport i podizanje pritiska prirodnog gasa za snabdevanje gasnih turbina i motora.

ABC poseduje preko 200 kompresora prirodnog gasa u različitim kogeneracijskim postrojenjima širom sveta. Dugododišnje iskustvo, sa bliskim odnosom sa glavnim svetskim proizvođačima mašina, garantuje optimalnu konfiguraciju kompresora za promenljive uslove nabavke prirodnog gasa, kako bi se obezbedile pouzdane performanse motora i gasnih turbina.

Kompresori za širok spektar industrijskih gasova: azot, argon, vodonik, helijum, ugljen dioksid, itd.

ABC, preko 30 godina,proizvodi kompresore za razdvajanje, transport i skladištenje industrijskih gasova.

Vazdušni kompresori za tretman otpadnih voda, kao i biogasa različitog porekla (poljoprivreda, šumarstvo...).

ABC proizvodi kompresore za različite grane industrije: od tretmana industrijskih voda od oksidacije, do obrade biogasa iz vode i otpada, do separacije ugljen-dioksida i sumpor-vodonika iz metana, itd.

ABC ima puno poverenje mnogih svetski poznatih proizvođača za koje izrađuje prilagođena rešenja za svaku primenu.

Tržišna orjentacija, iskustvo, fleksibilnost i posvećenost kompanije ABC ogleda se u razvoju novih kompresorskih jedinica za svoje klijente, s kojima izgrađuje pozdanu i dugoročnu saradnju.