OBAVEŠTENJE O KORIŠĆENJU KOLAČIĆA (COOKIE NOTICE)

Naša internet stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačići predstavljaju podatke koji se skladište na računaru (ili drugom uređaju) korisnika internet stranice (posetioca internet stranice) i koji omogućavaju praćenje i analizu korisničkog ponašanja na internet stranici, kao i normalno korišćenje usluga dostupnih na internet stranici. Većina Kolačića se može ukloniti, deaktivirati putem podešavanja na Vašem internet pregledaču (Internet Explorer, Firefox, Chrome itd.). Detaljne informacije o korišćenju Kolačića možete saznati ovde: http://www.ici.co.rs/index.php/ici-d-o-o-kontakt. Molimo Vas da se detaljno upoznate sa načinom na koji koristimo Kolačiće, a da potom odgovorite čekiranjem odgovarajućeg polja.

*Napomena: Deaktiviranje pojedinih Kolačića može da uspori i/ili onemogući učitavanje internet stranice. 

ici logo dodatak (2)

OSTALE PRIMENE

ABC ima puno poverenje mnogih svetski poznatih proizvođača za koje izrađuje prilagođena rešenja za svaku primenu.

Tržišna orjentacija, iskustvo, fleksibilnost i posvećenost kompanije ABC ogleda se u razvoju novih kompresorskih jedinica za svoje klijente, s kojima izgrađuje pozdanu i dugoročnu saradnju.


 

   

 

PRIMER IZ PRAKSE

 

Model 4EHA-6-BIS-L-GT

 
   

 

 

Gas vodonik

 

Hod (mm) 150

Broj stepeni 4

 

Brzina (RPM) 585

Broj cilindara 6

 

Kapacitet (Nm³/h)1.000

Veličina cilindara (mm) 2x280/2x160/140/95

 

Motor (kW)200

Discharge pressure (Bar) 41,0

 

Usisni pritisak (Bar)1,2

 

Dodatne napomene

Ovaj kompresor je rezultat bliske saradnje ABC i SOLPRO, koja je jedna od vodećih ruskih kompanija u prehrambenoj industriji. Kao deo procesa hidrogenizacije, dva kompresora snabdevaju reaktor za pumpanje vodonika, koji proizvodi postrojenje za separaciju gasa.  Kompresorske jedinice sadrže veoma sofisticirane instrumente i opremu: termostatske ventile za hlađenje cilindara sve u skladu sa ATEX i GOST sertifikacijom.

 

POZOVITE NAS za katalog i konsultacije +381 64 8617 800